dagens:

Dagens humör: Fruktansvärt trött och slö.
Dagens mående: Ont i magen, magknip och mensvärk!
Dagens borde: Sluta gnälla? Haha..
Dagens frisyr: uppsatt i en slarvig knut.
Dagens smink: Inget alls.
Dagens klädsel: Jeans, linne och tröja.
Dagens planer: Röka, borsta tänderna och sova!!
Dagens fundering: Varför släpper inte denna äckliga mensvärk och magknip?!
Dagens beroende: Sängen!!!
Dagens tråkigaste: Regn och tråkig dag, söndag.
Dagens längtan: Sandra och Sandra
Dagens superlängtan: Elin! ♥
Dagens tidning: Aftonbladet
Dagens låt:Blah Blah Blah” med Ke$ha.


vad finns det att göra..?

Sov hemma hos min älskling inatt och glömde helt av att skriva något mer i går. Fast jag gjorde ändå inget intressant, haha. Nu sitter vi fast här ute i Vinninga och försöker fixa skjuts in till stan.. Mitt busskort funkar inte innan 4! :(

chockladmuffins-smet blev det bara

Nu på morgonen/eftermiddagen har jag slappat. Evelina ville baka men sen kom hon fram till att hon bara ville ha smeten, så hon kunde sitta och smaska på den! ^^ Så vi hjälptes åt att göra den, det blev chockladmuffins-smet. Nu ska jag hoppa in i duschen och bli en ny och fräsch människa!

tvätta 01.00

Nu ska jag hem till Ida en snabbis och dricka jordgubbste innan vi ska ut till tvättstugan och börja tvätta! :) Jag säger godnatt nu för jag kommer inte uppdatera mer i natt.

såå slö

Sitter och fryser som bara den, det är iskallt i mitt rum, brr! Funderar på att gå ner i köket och äta lite nu. Jag har bara legat i sängen och slappat ändå sen jag kom hem för det finns absolut ingenting att göra. Snön och kylan gör mig fan deppig.. Haha, sommar och sol - mmh tack! ♥


Åker kanske snart, fast inte just till Thailand!


everyday i see my dream






Now I'm That Bitch

Sådär!
Nu är jag hemma igen och jag fick med mig en fonne och puder hem, perfekt! Hann inte kolla i någon annan affär men ni ska få se lite bilder på det senaste jag köpte från H&M också (sminkväska och tofflor).






vaknade vid 11 idag..

.. Men jag somnade om och vaknade igen vid kl 1.
Idag har jag och Ida bokat tvätt tid och det blir i natt, den vanliga tiden! Nu ska jag börja göra mig i ordning, behöver åka fram till stan och köpa ny fondation + puder. Jalla jalla ;)

jäkla magkatarr

Jag somnade ca klockan 10 förut och vaknade för en liten stund sen. Det sjuka är att jag inte är trött, jag som hade lyckats vända tillbaka på dygnet. Jag får helt enkelt ställa klockan i morgon! :) Vill ju inte sova bort hela dagarna (som jag gör, usch och fy) bara för att jag är ledig. Har suttit och kollat på tv en liten stund och jag känner bara hur det svider i hela magen typ och mår illa, jag hatar att ha magkatarr!


Hepp,
nu får det vara nog med allt gnäll, hörs i morgon.. Godnatt! =)

Bilder från dagen:








Jag skulle ju gått ut med Evelina eftersom att jag var barnvakt, men hon ångrade sig och mamma vaknade ungefär när jag gick ut. Så jag och anton gick ut och gick en sväng med kameran, haha. Riktigt trevligt! :) Resten av dagen har jag spenderat med min älskling och Ida lite smått.

we go out in the cold now

Kom hem för en liten ca 1 timme sedan. Är barnvakt åt min lilla prinsessa! Jag tyckte inte att hon behövde gå till dagis idag så mamma ringde dit och sa att jag skulle vara med henne. Vid halv 12 så kom Rasmus hit och hämtade oss, sen åkte vi och åt på Wokhouse (som vanligt, haha).. Vi passade på medans han hade lunch-rast!



Den dagen hon stod och sminkade sig, kommer ni ihåg? Hihi ^^
Nu ska vi gå ut i snön!

gårdagen

Det blev inget skrivande igår, men det hoppas jag att ni förstår varför.. Rasmus fyllde ju 19. Först på morgonen gav jag honom frukost på sängen + chokladpudding, sen gav jag honom sina paket och han verkade bli jätte nöjd! :) Sen fixade vi oss lite sen spenderade vi resten av kvällen i vinninga hos honom. Super mysigt!


Gammal bild från Göteborg, haha. Love you!

duschen nu

Nu är det dags för mig att dejta duschen en snabbis innan min fina pojkvän kommer hit! Han fyller nämligen 19 år i morgon.. Åh, jag ska ge han frukost på sängen och massa paket! ♥ Han är värd allt, tro mig! Får se om jag bloggar mer sen.


så här ser det ut utanför mig O-M-G..

Lillasyster Emelie mellan dom stora bergen med snö!

inflyttningsfest och EN sko

Nu börjar jag om igen (!!)
Jag har inte haft mycket tid till att blogga + att när man väl vill blogga så funkar inte blogg.se! Men nu funkar det så varför klaga liksom? ;)
Igår var det inflyttningsfest hemma hos Ida och det var jätte trevligt. Jag glömde tyvärr min kamera hemma, så jävla synd. Och idag har jag absolut inte gjort någonting förutom att leta efter Idas sko ?! som någon tog igår, Men vi hittade den förut. Men EN sko, varför inte båda TVÅ? HAHA, folk är ju för söta ibland! =) Well, jag har vart duktig och storstädat mitt rum idag med! Så duktig så! :)

Lite bilder från dagarna:

Min lilla docka! ♥






RSS 2.0