Hello!

Allt bra? =)
Idag har det vart skola, gick hyffsat bra. Har vart så sjukt trött idag så det är inte sant, ögonen ville bara ramla ihop på mig! Först på morgonen var det pissväder, regn alltså. Sen när vi slutade så kom solen fram och det blev underbart väder! Lovely.

Nu ska jag käka tacos!

Svar på kommentar:



Svar: Jo jag har vart riktigt sjuk med hög feber, hosta, förkyldning osv ända sen i Tisdags. Jag är inte helt frisk än, har kvar hostan. Jag skulle egentligen åkt till skolan idag men jag behövde vara hemma en dag till. Så hoppas att det blev ett bra svar på din fråga! ;)

God natt!


fantastiska bilder..

..Från en fantastisk kväll!

Jag älskar dig, min prins!


Tack för ikväll snyggingar.

Jag uppdaterar i morgon och då kommer ni får se fler bilder.
Men idag får det räcka med dom, för jag måste sova nu.
Har en skola att sköta + att jag har vart sjuk för länge nu..
God natt på er!


19/5 - God morgon! =)

God morgon på er!

Jag vaknade upp för en liten stund sen. Min moster ringde och frågade om jag ville följa med och bada, och såklart vill jag det! Vet inte riktigt hur länge jag ska vänta med navelpircingen?! Äsch, jag tvättar den bara sen när jag har badat klart! Så dödsfarligt kan det ju inte vara..


Nu måste jag skynda mig och packa väskan och äta lite frukost!

Puss!

God natt

Det blev en promenad förut och sen hem igen. Mådde så j*vla illa förut så det är inte sant (spydde till och med..). Jag vet att jag inte är magsjuk för när jag väl är det så spyr jag hela tiden, och nu kom det bara lite, men ändå! Jag mår fortfarande illa och har grymt ont i huvudet, så jag ska försöka sova en liten stund nu i alla fall..



God natt på er!


pink nails

Nu har det blivit bättre väder så nu ska jag fixa i ordning mig lite! Plus att det blev kina mat i dag så jag är extra glad, love it! Först ska jag kolla till Evelina och Minna sen ska jag börja fixa i ordning mig och måla på ett till lager på naglarna.



otroligt lat idag

Nu har jag duschat och grejsat lite. Ska strax börja göra i ordning mig men min ork finns inte! Hehe. Kanske lika bra att gå osminkad och ofixad, för det regnar ändå ute (inget ovanligt). Hoppas verkligen att det kommer värme och sol snart som varar länge!

Nu ska jag kolla efter lite kläder på internet! =)

18/5 - God morgon snyggingar!

God morgon!

Idag började jag min morgon med en frukost ute i solen. Älskar när man känner solen bränna i nacken! Det tråkiga är bara att den försvann jätte snabbt.. När jag kollade nyss så va den inte kvar. :o Aja nu ska jag börja fixa i ordning mig lite smått, duscha osv!


.. Igår hade jag besöksrekord här i bloggen, yey! ;)

God natt!

Nu ska jag krypa ner och sova brevid min älskling. Vi har precis kollat klart på Tila Tequila shot at love, jag tyckte att det va rätt kille som vann för den andra tjejen såg så mystisk ut.. Haha ;)


Aja, God natt ♥


nu ska jag städa!

Nu blir det storstädning i rummet för det ser ut som att bomben har slagit ner utan att överdriva. Ska även plocka upp tvätten som är kvar sen i torsdags. Jag har inte orkar göra ett skit när jag har vart som sjukast så det är väl dags nu när jag mår liiiiite bättre och inte har 40 graders feber!  


Min kärlek till jordgubbar!


Alltså, det bästa med sommaren = JORDGUBBAR. Och speciellt när man kan ligga i landet och plocka dom själv. Hur underbart är inte det då? I love it! Längtar som fan tills sommaren kommer. Nu ska jag sitta och mumsa på mina älsklingar och dricka cola.


Bild från igår


S-Ö-T-A-S-T


Nu ska jag köpa jordgubbar!


Mums, puss!


17/5 - God morgon!

Orkade inte blogga igår, så det fick bli en vilodag för mig.
Igår så va jag iaf ute i vinninga med min älskling, sen åkte vi in till stan och va hos mig en stund. Sen åkte han hem igen, haha! Så det va en väldigt lungn dag.. Fast det är skönt att såna dagar finns också. =)

Har precis käkat lite frukost och kollat bloggar, och nu är det duschen som väntar.

Det snurrar i min skalle


älvaslaget idag..

Det var skit väder i morse och nu lyser solen,
skulle vart sol hela dagen och 20 +. Det hade vart perfekt! ;)





Ölbrännboll!


BILDER FRÅN IGÅR!











Riktigt trevlig kväll igår, mådde bara lite dåligt på natten när vi skulle hem. Och nej inte av alkohol utan min förkylning eller vad man ska kalla det! Haha ;)


GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN!


14/5 - äckel hosta!!!!

*Host host host*

Den här dagen har inte vart så speciellt bra, eller morgonen rättare sagt! Det började med att jag vaknade vid kl 7 i morse av att jag knappt fick någon luft så jag gick upp och väckte mamma. Sa till henne att jag behövde min Bricanyl (har ansträngning & förkylnings astma), men vi hittade inte den. Det va riktigt otäckt så vi fick åka till Vårdcentralen och jag fick andas i någon grej så att mina lungor typ öppnade sig.. Haha, skönt va det i alla fall! ;) Sen hämtade jag även ut en ny Bricanyl, känns rätt gött nu iaf.

Sen när jag kom hem från Vårdcentralen åkte jag hem och fixade mig lite smått.. Sen åkte jag och älsklingen fram till stan för att kolla om vi hittade något till Pontus som fyller 20 år idag! Vi hittade en t-shirt till honom som han får sen.


Nu måste jag fixa mig! Puss!

God natt!

Nu är jag riktigt trött och i morgon väntar en hård dag. En vän till mig fyller 20 så då blir det röj. Ska kolla om stan är öppet i morgon (?!) för det är ju röd dag.. Vet ni om det är öppet? Ska iaf köpa något till han isf, annars får han väl något en annan dag om det är stängt. Haha ;) Aja, nu ska jag blega lite på tv. Väntar på att min prins ska komma hem till mig igen, han kör bara hem sin syster.



God natt! ♥


HAHAHAHAHA - Monkey balls


;)


goodbye

Nu ska jag kila ut på parkeringen och
möta upp min älskling, puss! =)


Oriflame party! Bilder:








hann inte skriva innan jag åkte

Efter att jag hade tvättat så va jag tvungen att skynda mig, för jag åkte iväg på Oriflame party. Beställde massor av saker, känns göttit! ;) Men va i alla fall tvungen att fixa mig innan vi åkte för det började klockan 5 och jag kom hem nu. Aja, ska lägga in bilder strax, det kommer i ett nytt inlägg!

13/5 - Godmorgon!

Sov inte så bra i natt, men det dög. Har typ legat och frysit och svettats, ja allt på en gång! Vaknade vid 8 i morse av att jag hostade, hade ont i ögonen (när jag kollat åt sidorna och upp & ner) och ont i nacken. Som sagt, jag hatar att vara sjuk!



Nu ska jag kila ut i tvättstugan!

Nu ska jag sova, eller försöka iaf!

Känner mig lite bättre nu efter ett långt varmt bad, Ibumetin + en kopp te! Ska försöka sova nu. Ska ju trots allt börja tvätta i morgon klockan 11.


Denna söta mugg fick jag på alla <3 dag av min bästa vän, Elin. Fin va? :)

 God natt på sötnosar!


Känns inte bra alls.

Jag känner mig jätte hängig nu så jag ska ta mig en Ibumetin nu sen ska jag ta mig ett varmt (!!) bad. Mamma sa att det inte alls va bra att bada varmt när man har feber, men jag måste för annars känns det som att jag ska dö utav kylan.. Nästan i alla fall! Efter det ska jag försöka sova. Hoppas att jag mår bättre i morgon! :o

God natt

Det blev inte alls som sagt!


Åkte dit med mamma, Ida, Evelina och hennes kompis.
Men HALLÅ jag är ju faktiskt sjuk, haha ;)


nu kilar jag!



Jag är så rastlös nu, hatar att ligga inne och inte ha
ett piss att göra. Så nu ska jag kila hem till min
fina Ida som ska bjuda mig på te! Love it.


Ida

Puss!


bläää


Utanför mig just nu, det regnar ju jämt!


12/5 - onsdag!

Hello!

Igår när jag skulle gå och lägga mig runt 11 tiden kände jag hur jag frös och skakade. Så jag gick in och tog en GLÖDHET dusch fast det hjälpte inte ett skit. Hade typ 40 graders feber! Har sovit jätte dåligt hela natten och vaknat av att Rasmus bara har nuddat mig. Och i morse när jag vaknade första gången så va jag helt genomsvett, hur äckligt som helst! Sen har jag försökt att sova fram och tillbaka men min telefon ringer ju 24/7. Och sen ringde min lärare mig och sa att jag skulle komma till skolan kl 1. Jag tyckte att hon sa att utbytesstudenterna skulle komma hit och vi skulle träffa dom men så va det verkligen inte. Vi hade bara ett möte om våran resa till England, kände att jag kunde skippat den idag för jag mår verkligen skit! Aja, nu ska jag sluta klaga! =)


Jag just nu!


Nu är jag helt slut!

Gaaaaaaah!
Jag är helt slut i hela kroppen. Efter vi hade joggat så börja jag städa hela rummet och jag kände innan hur hela kroppen tog död på mig. Och nu är det ännu värre! Känns som man har typ 40 graders feber, ni vet så där ont i kroppen som man får då.. Usch, nu ska jag i alla fall duscha sen ska jag bara slappa resten av kvällen. Får se om min älskling kommer hit och håller mig sällskap inatt eftersom att mamma och micke jobbar natt.

Det blir inga fler inlägg idag iaf men det kanske ni förstår. See you 

jogga jogga jogga - så härligt!

Hello..!
Jag har inte gjort ett piss, har bara legat och slöat. Och min prins kom hit förut bara för att han ville ha en puss, visst är han för söt? ^^ Nu ska jag byta om och greja lite, ska möta upp Viktoria borta vid spåret klockan 6. Vi ska ta oss en jogging-tur, så härligt! Aja, nu har inte jag tid att skriva mer så vi hörs sen när jag är hemma igen.


Puss!


idag är jag duktig!

Jag slutade 11.45 idag, riktigt härligt! Och direkt när jag kom hem så kilade jag hem till Ida för att dricka te och tjöta skit. Sen drog vi och bokade tvätt tid, så på torsdag 11-16 har vi tvätt tid (får inte glömma!!!!). Det är skönt att vi är lediga tors-fre. Yippie! När jag kom hem så satte jag mig ute och tog tag i mitt pluggande. I'm good!




DAGENS:

Dagens humör: Glad fast lite trött, men det beror väl på att det är morgon!
Dagens mående: Mår kanon bra.
Dagens borde: Plugga och sluta göra annat
Dagens frisyr: toffs!
Dagens smink: för mycket för det fina vädret
Dagens klädsel: Strumpbyxor, linne, midjekjol och jeans-skjorta
Dagens planer: Gå spåret med Elin och kanske åka inlines
Dagens fundering: Jag har inte hjärnan med mig nu på morgonen ;)
Dagens beroende: Ciggaretter..
Dagens tråkigaste: Tjötiga lärare
Dagens längtan: Ingen just nu iaf! =)
Dagens superlängtan: -
Dagens tidning: Har inte läst någon idag
Dagens låt: Ingen alls, gud vad jag är tråkig! :)

11/5 - God morgon!

God morgon på er! =)

I morse när jag skulle kliva upp så va jag riktigt slö, låt kvar i sängen sjukt länge. Det slutade med att mamma fick köra mig till skolan tio i 8 typ.. Haha, men jag hann ju ;) Nu håller jag på att göra en liten presentation om mig själv i engenskan. Det jag sparade sist försvann! Så äckliga datorer här alltså.


Sov gott solstrålar!

Lägger inte in några bilder idag, lägger kanske in dom en annan dag! Jag har bara legat hemma efter promenaden, ville åka inlines efteråt men ingen har ju några.. Dålig stil ;) Haha. Har mått jätte illa också men det beror på min magkatarr. Aja, nu ska jag krypa ner och mysa med min älskling som kom för en liten stund sen!

Orkar inte ens ta en ny bild.. Haha = illa.

God natt!

promenix next!

Idag gick jag lite tidigare från skolan, typ en timma kanske? Bara för att jag skulle hjälpa min fina moster med barnen. Hon skulle göra redovisning, och gissa om den gick bra.. Ohja, hon fick MVG! Lägger upp bilder från dagen sen. Nu ska jag kila bort till Elin och sen drar vi vidare bort till spåret för en promenad!

Puss!

10/5 - musik*



God natt!

Nu tänkte jag lägga mig och slöa, ska kolla igenom lite bloggar oså. Har en heeeel del att kolla igenom! ;) Tur att jag inte är trött än då, för jag lär ju bli det efter alla inlägg..


Aja, god natt på er sötnosar!


Min piercing ser sne ut..

.. Eller den är ju inte spikrak men den ser grovt sne ut på bilden :o

Här ser den lite rakare ut iaf ;) Haha


Nu är jag hemma igen! =)





Jag gick dit vägen ledde mig ;) Haha. Trallade bort till spåret
och tog mig en härlig promenad!


Nu ska jag ut!

Sov hemma hos Rasmus i natt. Och vi har vart hemma hos honom hela dagen. Det har vart helt underbart väder idag! Love it. Nu ska jag i alla fall ta på mig myskläder och pluppa i hörlurarna i öronon och ta mig en promenad! =)


videoklipp från igår ;)






BILER FRÅN IGÅR HOS P:

Jag hade det jätte roligt igår!

P & Emilio

Emelie och Tallen

Partynissen själv, P =)

Bobbo

Elias.. HAHAHAAHHA JAG DÖR! ;) Roligare människa får man leta efter!


Lägger upp några videoklipp strax också! :)


Nu blire party

Nu blir det party, jag och Emelie drar hem till P nu!
Hörs i morgon, hoppas att ni får en toppen fredag. =)


duktiga vi är!

Förut när Rasmus släppte av mig hemma så fick jag gå raka vägen ut för att hjälpa till (alla grannar), vi har fixat till det snyggt här på området. Det blev även belöning, grillning och godis! Haha ;)



Trevligt, trevligt!


8/5 - Lördag

Hello, allt bra? Själv är det jätte bra! =)

I morse när jag och älsklingen vaknade så åt vi frukost och fixade oss. Sen vidare fram till stan. Vi köpte present till hans kusin Maja, hoppas att hon blir nöjd! ;) Sen köpte jag även en bakteriedödande sak till min navel.. Min andra tog stut ganska så fort, hehe!


Denna är jätte bra! (hade den innan också).

god natt

Nu kom min älskling hem till mig så jag ska mysa
med honom nu. Vi hörs kanske i morgon!

7/5 - världens tråkigaste fredag..

Jag har inte haft lust till att blogga alls idag.
Har bara haft tråkigt idag så jag hade ändå ingenting vettigt att skriva om! Min moster kom förbi förut och lämnade piercingsmycken till mig, så snäll som hon är! =) Jag passade på att byta till en av dom jag fick utav henne också, för den jag hade innan var det alldeles för kort stav på.. Jag vet att man inte ska byta så tidigt men jag var illa tvungen. Fick reda på idag att jag ska jobba på min 18 års dag.. Mindre kul! Well, pengar är ju alltid pengar ;)



Tack! <3

GÅRDAGENS SHOPPING:

Klänning/linne, kommer använda det som både och! ;)

Baksidan

En ful/söt klänning, kommer nog bli fin till bruna bara ben!



Mycket bättre än att sitta i skolan en hel dag ;)


Skoldagen idag spenderades i den nybyggda arenan här i stan. Det har vart en mycket underhållande dag och det har vart väldigt spännande att lyssna på alla! =)

BILDER FRÅN DAGEN:

Christer Fuglesang - jobbar inom NASA

Benny Haag

Laila Bagge


Det bästa av allt.. Stå-upp-komikern Mårten Andersson!


6/5 - torsdag

Är sjukt trött, ska sova en stund. Hörs sen! <3


Det har blivit en jäkla massa spring fram och tillbaka..


Wops!
Jag hann inte att skriva förut, blev väldigt stressat för jag började tvätta klockan 8. Så jag har tvättat från den tiden tills nu plus att jag och min syster har storstädat rummet, toan och bäddat rent i sängarna. Duktiga vi är! =) Nu ska jag lägga mig och kolla på Andra Avenyn. Visar i morgon vad jag handlade idag.

God natt på er!

Nu ska vi ut och jogga!

Nu ska jag byta om snabbt för jag ska cykla bort till spåret med Viktoria, vi ska ut och jogga lite! =) Härligt. Lägger upp bilder på vad jag köpte sen när jag har kommit hem och duschat, puss!

5/5 - Onsdag!

Idag var det inte riktigt min dag, eller morgon blir det ju.. Först på morgonen försov jag mig, mådde inte alls bra. Mådde illa och va allmänt trött. Så jag gick från skolan lite tidigare! Gick fram till stan och mötte upp min moster, det blev lite shopping. Sen satte jag mig framme vid torget med trevligt folk! Och nu mår jag bätte =)

Min dag i bilder! :


Liam och Elinor

Sandra

Tigra

Lisa

Viktoria

Lisa och Viktoria, haha

Sofie, Jessika och Nadine

Weei!


godismonster - hahahhaahah

Nu ska jag, Rasmus och Emelie äta godis som aldrig förr, haha = illa! Vi fick något ryck och alla va sugna på godis så det blev nog liiiiite för mycket. Well, nu ska vi kolla på Beck och äta ihjäl oss ;)


118 kr + en STOR cola!!! o-m-g..


ansiktsmask tips



Aloe Vera –
Sammandragande, svalkande, återfuktande
Ananas – Löser upp smuts & döda hudceller, peelande
Aprikos – Motverkar rynkor, bleker fräknar
Avokado - Återfettande, lindrar röd & irriterad hud
Banan – Mjukgörande för torr hy
Citron – Bleker fräknar, sammandragande
Grapefrukt – Motverkar fet hy
Grönt te - Sammandragande, motverkar bakterier
Honung – Lugnande och fuktgivande, antiseptisk
Jordgubbar – Uttorkande, bleker fräknar, inflammationshämmande
Kamomill – Lugnande, inflammationshämmande, antiseptisk
Lera – Kraftigt uttorkande, döljer tillfälligt rynkor
Mynta – Rengörande, antiseptisk, för torr hy
Papaya – Kraftigt mjukgörande, tar bort död hud och sårvävnad
Persika – Återfuktande
Päron - Mot fet hy
Svarta vinbär – Motverkar akne, bleker fräknar
Vindruvor – Bleker fräknar, motverkar akne och rynkor
Äggula – Motverkar rynkor
Äggvita – Uttorkande, sammandragande, döljer tillfälligt rynkor
Äpple – Motverkar akne och rynkor

AHA (Alpha Hydroxi Acid)
Finns naturligt i tex. citrusfrukter, äpplen och vindruvor. Fruktsyran tränger
djupt ner i huden och löser upp döda hudceller, stimulerar produktionen av
nya hudceller. Motverkar akne och rynkor. Men vilken passar bäst för din ansiktstyp? Kolla lite närmarebaksidan av förpackningen nästa gång du handlar en ansiktsmask för bästa resultatet! =)


soppa a lá natalie:



Godast, lovar er! ;)


Nu är den gjord!



HAPPY! ♥


4/5 - Tisdag!

Hello! Allt bra? Själv är det kanon! =)

Idag har det vart skola för min del, har fått gjort mycket i dag också. Det känns bra! Sen när jag kom hem så tog jag mig en lång-varm-härlig dusch. Kännde att jag behövde det efter skoldagen!

Nu ska jag laga min goda soppa till hela familjen!
Ska även visa er vad jag har gjort för något busigt i dag ;)
Lägger upp bild på det sen.  

God natt snyggingar!

Nu ska jag krypa ner brevid mitt hjärta som ligger och kollar på film! I morgon är det skola och jag börjar halv 10, helt okej tid för att vara måndag (man är ju oftast tröttast på den dagen efter helgen).

Bild från nyår..

Well, god natt på er! ♥

kvällen i bilder!







Glass i solen är det bästa som finns!

Nu ska jag fixa mig i ordning lite för vi ska åka in till stan och äta
ännu mera glass med Elin och Linus i kväll solen. Underbart! =)

Hoppas ni har haft en mysig och solig Söndag!


Mysig dag!



Visst är dom söta?! Jag blir galen när det är små och söta djur!!


Idag är det din och min dag ♥

28 månader i dag!

Jag älskar dig, Rasmus <3


2/5 - Söndag!

God eftermiddag! =)

Idag vaknade vi rätt så sent faktiskt. Men det gör inget för det är ju Söndag. Direkt när vi vaknade så hoppade jag in i duschen och efter det så åt vi frukost! Nu sitter jag i soffan med datorn och Rasmus sitter i sängen och spelar fifa, haha ;)


Lördag i bilder:

Igår vid 1 så åkte Rasmus på samling för han skulle spela match. Så då flyttade jag över lite saker till det andra rummet, för han skulle byta. Höll på med det ett bra tag, tur att jag tycker att det är roligt! Och gud vilken snäll flickvän han har.. Haha ;) På kvällen åkte vi in till stan och hämtade lite kläder osv hemma hos mig, sen åkte vi till affären och handlade frukt och glass.. Så det satt vi och göttade oss med i går! ♥



Fredag i bilder:

Fredagen började med att jag skulle fram till stan och fika med Amina vid halv 11, fast hon ringde mig och fråga i fall vi kunde göra det halv 12 ist och det kunde vi. Så jag drog fram till stan och kikade lite med Elin, jag hittade en barbierosa klänning som jag skulle ha på kvällen!


Amina

Elin & Moi.

Sandra.. Haha, klanten i ett nötskal! ;) Tappade ut alla mina filter på golvet när vi
hade bråttom.. Hon gjorde allt för att rädda ciggaretten som åkte ner på golvet! Haha..

På kvällen va det party hemma hos Elin, hann dock inte
ta några bilder.. Men här är iaf en på Sandra!

Sen kom Rasmus pappa och hämtade oss så vi åkte dit och sov,
så jag har sovit i Vinninga hela helgen, jätte mysigt! =)


Har vart upptagen..


Sorry, upptaterar i morgon sötnosar!


RSS 2.0