hemma

Hello! =) Allt bra med er?
Jag kom hem för en liten stund sen.. Stannade kvar liten stund för att fylla i ett papper om hur många timmar jag har jobbat osv. Så att jag får min lön. Första pappret blev fel, andra blev också fel och sen det sista blev bra! Haha, jag i ett nötskal. Nu ska jag ta mig en dusch så får jag se vad som händer senare.. Är riktigt trött på allt regn!


God morgon!

Har ni sovit gott? =)
Jag vaknade för en liten stund sen.. Ska bara äta en macka,
borsta tänderna och dra iväg för att jobba! 07.30 - 13.30.

Hörs sen!


Nu är det dags för sängen!

Tråkig dag!
Nu ikväll har inte jag alls gjort mycket. Försökte som sagt fixa om min header men den blev inge bra alls! Det har ösregnat hela dagen/kvällen så ut har man inte heller kunnat gå. Vi åkte iväg till affären förut och handlade lite gottit. Så jag och min syster (min kusin va med en stund innan hon drog ut) har kollat på motorsågsmassakern och ätit grönsaker + dipp.


Nu ska jag hoppa ner i sängen, har sån huvudvärk + jobb i morgon..
God natt sötnosar


håller på med en ny header

Kolla in senare så får ni se, har ni några förslag? =)


nytt! :












SUPER NÖJD MED ALLT! Nu längtar jag bara mer till Tunisien ♥


Det gick snabbt!



Jag fick ett sms i morse om att jag kunde komma och hämta ut mitt paket på Gamle stans. Så mamma körde mig dit i morse och sen drog vi och handlade.. Lägger upp bilder i nästa inlägg! =)


Skövde

Idag har jag vart i Skövde med Elinor, lilla Tigra, Linus och Linus bror Mattias. Det har vart jätte trevligt och jag fick med mig bra saker hem.. Haha I ♥ SHOPPING! Vi kikade runt lite på Elins Esplanad och lite andra ställen. Sen drog vi och käkade på en resturang innan vi åkte hem. 


Elinor i en läskig mask..!

tidigare shopping:






Det är inte allt, men orkade inte fota mer.. Hehe =)


dagens shopping:





Nu kommer bilderna:














lyckad dag!


jag ♥ internet shopping.




Beställt! √
Allt är från Nelly.com


lägger upp bilderna i morgon

Idag har det vart en stress dag med jobb, storstäd och tvättning. God natt!

dååålig

Wops..!
Nu blev jag så där usel på att uppdatera igen! ;)
Ärligt talat så har jag inte haft tid alls, men jag ska försöka ändra på det. Även fast det är svårt när man jobbar mycket dagar/kvällar. Slänger in bilder från Tallens 18års fest i ett annat inlägg lite senare!

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag. =)
Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag in till stan och köpa någonting jag kan ha på mig ikväll :) Det blir party och sen stadt (Tallen fyller ju 18!!!!). Hoppas att denna kvällen kommer bli lyckad!


Skål!


Grattis på 18 års dagen, Tallen!


Nu har vi känt varandra i 12 år och mer ska det bli!
Hoppas att din dag kommer bli G-R-Y-M, för det är du värd.


tvättar





Just nu håller jag på att tvätta förfullt! ;) Jag hjälper mamma med att tvätta handdukar eftersom att hon jobbar natt. Åh vad jag är redig! Förövrigt så är det nått pucko som har bytt språk på torktumlaren (?!).. Tur att jag kan den utantill.

Min älskling håller mig sällskap.. Så snäll som han är.
Ps. glöm aldrig att du är det vackraste som finns, älskade du.

Natalie idag:



Dagens shopping:




Allt är från Gina!

Nu ska jag hoppa in i duschen med min älskling.
I morgon kl 7-13 är det jobb som gäller..
God natt sötnosar! ♥

Om igår

Igår åkte vi ju hem från campingen, det blev sånt gnäll om vad vi skulle göra och blablabla.. Men dom andra dagarna där borta i Hjo var i alla fall trevliga. Senare på kvällen bjöd min älskling mig på bio, det blev Eclipse. Riktigt bra film enligt mig ;) Jacob är sååå snygg!


Your sexy little thing!

hem igen

Nu ska vi åka hem, det blir sånt jävla krångel med allt.
Vi skulle egentligen åkt i morgon, great!


Skövde

Hello!
Idag har vi alla vart inne i Skövde och shoppat. Det blev en hel del för mig, jag lägger in cambilder (eftersom att jag inte har kameran med mig) på det jag köpte sen i ett annat inlägg.. För nu måste jag städa husvagnen, usch vad tråkigt.



Haha, jag just nu!

Slö dag




Egoist - Jo visst!

Ikväll kanske det blir spökjakt i alla fall. =)


God morgon!

Har ni sovit gott? =)
Jag har vart vaken sen klockan 11, men jag har fixat osv. Jag somnade med smink på igår och i morse när jag skulle tvätta bort det så fick jag tvätta 5-6 gånger för att mascaran skulle försvinna.. Har aldrig vart med någon konstigare. Haha! Igår skulle vi gå ut på krogen, men det är fan värre än Lidköping här, ont om krogar och stänger tidigt.. Illa.


Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen!

Bada

Nu har vi käkat lite tacos och kollat lite här på Campingen! Nu ska killarna ta sig ett kvällsdopp, Ida och jag ska ta med oss Cider och dricka lite. Härligt! =) Vi alla tog nattdopp igår när vi kom hit, det är underbart i vattnet. Det är synd att jag glömde min kamera hemma så det blir inga bilder så ni får nöja er med cambilder ;) Haha.. 

 

Börja blogga igen..?

Hello! Jag vet att ni har saknat mig ;)

Jag funderar skarpt på att börja blogga igen.. Eller det har jag gjort ett bra tag med det har liksom inte blivit av. Men nu ska jag i alla fall ge det ett försök! Happy? =) Nåja, just nu sitter jag på en Camping i Hjo med Ida, Rasmus och Robin. Vi kom hit igår och vi stannar tills på Onsdag!




Jag älskar livet, det är underbart!

RSS 2.0