Bilder från Tunisien:


























Vill tillbaka.. ♥


Hemma i sverige

Kom hem vid 3 i natt tror jag att det va (var så himla trött).. Jag har haft en underbar vecka där borta i Tunisien, det enda som var problemet va maten! Världens äckligaste, utan att ljuga. Men allt annat var toppen och fint väder hela veckan! =) Bilder kommer när jag orkar, är helt slut och trött. Och snart ska jag äta tacos, jag har längtat sjukt mycket! Haha.

TUNISIEN

Idag åker jag till Tunisien! Åker 11.00 och planet går 16.00. Hoppas att ni får det bra här i Sverige.. Det kommer massa bilder sen när jag kommer hem (14de), promise! =) Puss ♥


God morgon

Jag vaknade för en liten stund sen!
Ställde klockan på 9 för att jag var tvungen att ringa två samtal om att jag inte kunde komma och jobba idag eller i morgon. Men det gick så bra så! Igår så packade jag min resväska. Så alla kläder är packade, nu är det bara hygien saker, laddare och kamera osv osv.. =)


Lördag ♥


ikväll blir det tvättning som gäller

Igår blev det shopping innan jag åkte iväg och jobbade. Sen efter det så åkte jag hem till min älskling och spenderade min natt.. För vi hade faktiskt 31 månader igår! ♥ Så fort tiden går, men ändå älskar jag dig bara mer och mer för varje dag som går.

Nu ska jag börja sortera min tvätt för jag börjar tvätta klockan 8. Har en hel hög med tvätt som måste tvättas innan jag drar till Tunisen (på lördag!!). Men jag tar inte allt utan jag bokade idag och i morgon. Det fanns ingen bra tvättstuga ledig, den jag tog nu är det bara EN tvättmaskin och EN torktumlare i.. Aja det får väl gå! ;)

Ibörjan av vårat förhållande, ca 2 och ett halvt år sen!


Vaknade tidigt

Hello! =)

Vaknade vid halv 11 idag.. Fattar inte ens själv att jag kom upp eftersom att jag somnade så sent. Kände att när jag ändå vaknade så va det ingen idé att somna om! Under dagen så har jag pratat lite med Ida ute i det fina vädret och bokat tid för slingor på Onsdag kl 3 (GLÖM EJ).


Nu är det dags för mig att sova!

Har suttit och blegat famför datorn heeeela natten.. No life? Kan nästan tro det.
Men nu måste jag sova iaf så jag hinner komma upp tills jag ska jobba i morgon.
Börjar 16.30, så det ska nog gå bra! Haha =)


Jag ska drömma om min prins i natt, som alltid.


Natalie ♥ Shopping






Love it!


RSS 2.0