lite bilder och en sjuk natalie

Hej på er! Har ni saknat mig? :D
Jag kom hem från Branäs igår, och det har verkligen vart superkul! Men jag blev sjuk igår när vi åkte hem med bussen.. Så jag ligger hemma med feber, ont i halsen och snuva. Illa-gorilla, men sånt händer! ;) Jag orkade verkligen inte sätta mig vid datorn igår knappt. Var stel som en 100 årig kärring och är det fortfarande. Så det va därför jag inte skrev i går! Och orkar inte sitta här nu heller för det gör ont i varenda led ikroppen typ, så här får ni 3 bilder så länge och resten får ni när jag är frisk igen! =)


Ohyes, me, myself and I ;)

Jag

Jag och Amanda
God natt! ♥

är i branäs söndag - torsdag!


Nu åker jag iväg till Branäs och kan tyvärr inte uppdatera under tiden jag är borta. Men jag kommer hem på torsdag, hörs då med massa bilder! =) Hejsvejs! ♥

nu måste jag packa!

Jag åker ju till Branäs imorgon, så nu måste jag få tummen ur och börja packa! Skulle egentligen behövt göra det 1 vecka innan eftersom att jag är så glömsk, kommer säkert glömma någonting viktigt ;) Haha, typ som termobyxor? Nej!

• Jag ska ha med mig:

Mössa
Vantar
Halsduk
Jacka
Termobyxor
Skidglasögon
pannband
Underkläder (bh, trosor, strumpor)
T-shrirts
Byxor + mjukisbyxor
Underställ
Långkalsånger
Tjocktröjor
Bikini
Handdukar
Schampoo + balsam
Bodylotion
Tandborste + tandkräm
Rakhyvel
Smink
Hårborste
Mobil + laddare
Kamera + laddare
Mp3 + laddare
Påslakarn, lakarn, örngott

(Det är för 4 dagar också så jag packar ju ner extra saker)


Säg till om det ser ut att fattas något, har säkert glömt massor!

ont i huvudet och sånt

Jag skrev ingenting igår och det berodde på att jag hade världens migrän typ. Jätte ont i huvudet och ville spy. Igår träffade jag varken Sandra eller Elina. Sandra va med Oliver och jag ville inte störa, Elina och jag kom inte på någonting att göra så det blev inget. Elin ringde mig igår och frågade om jag ville följa med till affären och det ville jag + att jag behövde frisk luft så vi traskade dit runt halv 10 igår kväll ungefär. Träffade Lina och Philip, sen träffade vi ännu mer folk! Va ute med dom en sväng sen vidare hem med mitt onda huvud!

godmorgon!

Godmorgon!
Jag har sovit i ca 3 timmar inatt, gick upp klockan 7 för att tvätta! Och har sprungit ut och in i tvättstugan hela morgonen! Gud så redig jag är :) Ska börja fixa mig lite smått för att jag ska va i skolan 12, ska handla inför branäs med några lärare och klasskamrater. Det kommer nog bli super kul, jag längtar! :) ♥


godnatt!

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, väntar alltid en liten stund med att duscha efter att jag har solat. Känns som att man solar bort all färg annars! Haha, aja! Efter det ska jag göra en fruktsallad till mig och älskling. Mums!


Godnatt =) ♥

hemma

Sådär, nu har jag solat och umgåts klart med Sandra! Jätte trevligt. Saknar henne så mycket när hon inte är hemma så det är alltid lika kul att träffa henne! Iaf, vi bestämde att vi skulle träffas i morgon med fast Elina ska också vara med oss! :) Det blir nog lite dricka, men det får vi se!


Sandra förut! Grr ;) Haha.

sola, idag iiiiiiiigen! ;)


Nu drar jag och träffas Sandra, vi ska sola! Lovely. ♥


duschen!

Nu ska jag och babe gå ner och äta kvällsmat!
Sen hoppar vi in i duschen. Hörs efter det! =)

Stalkare googlade kvinna 40 000 gånger


Helt sjukt!! läs själva på aftonbladet.se


solade idag också!

God kväll!
Idag har jag vart i skolan, började klockan 8 och slutade ca halv 2! Efter det drog jag fram till stan och kollade lite + hämtade ut mitt pannband på inter sport. Det blev en rosa. Så jag slipper ha mössa, det är så krångligt! Så jag testar lite nytt. ;) Tycker också att det är snyggare att ha skidglasögonen på det.
Sen drog jag till biblioteket en sväng också för att plugga lite svenska, ska försöka hinna bli klar med den innan vi drar iväg på söndag, för den ska vara inlämnad när vi kommer hem! Sen kom min fina älskling upp dit, och då bestämde vi oss för att gå och äta kinamat på wok house, ingen av oss hade ätit någonting på hela dagen så det var extra gott just idag, haha! Efter det drog vi hem till mig en snabbis och sen vidare för att sola, eller jag solade. Det blev en 20 minutare idag eftersom att jag solade 25 igår. Såååå, nog om idag! ;)

Skolan..



Älskling och kinamat!

25 minutare next!

Nu drar jag iväg till solariet! För det är behövligt. ;) Bye bye blekfisar!


skola/fika/stan

Idag började jag skolan kl 09.30, som vanligt på måndagar! Vi har börjat med något som kallas tjejgrupp med tjejerna i klassen! Så dom 2 sista timmarna tillbringade vi på Emelie's café. Det va riktigt mysigt! :) Efter det drog jag och Amanda fram till stan för att kolla skidsaker, jag gick med mig ett par vita everest skidglasögon hem (ska till branäs på söndag). Kollade också efter termobyxor.. Hittade 1 par rosa men självklart fanns det bara dom kvar och en storlek för liten! Så jävla synd, 500 kosta dom också! Ska kolla lite i morgon också. =)






299;-
stadium!

nu går vi och lägger oss!


Goodnight!


röda naglar

Slapp dag. Inget ovanligt när det gäller söndagar, det är alltid lika tråkigt!
Jag har precis målat mina naglar. Dom långa naglarna jag hade gick av idag, eller en gick av sen slet jag bort resten.. Haha, visst låter det mysigt? Nu är iaf mina naglar korta/söta/röda!! =)


saknar allt!













söndag 17/1

Gaah, det finns verkligen ingenting att göra på söndagar! Jag vaknade ca 14.00, gick upp och duschade.. Och nu ligger jag i sängen igen (?!) Fan. Har inte ens ätit frukost än, fast det kanske jag borde göra nu. Ska bara väcka min prins först som ligger och sover brevid mig! ♥


godnatt/godmorgon

Nu är det väääldigt sent och jag måste sova så att jag inte sover bort hela dagen imorgon! Mina ögon hänger som 2 pungkulor just nu. Godnatt eller rättare sagt godmorgon.. ♥


Haha usch!

hello dude

Hello sweeties!
Idag har jag vart med min söta bästis hela dagen ungefär. Fast killarna va med en liten stund också! Vi har spelat spel, sjungt sing star och bara haft allmänt mysigt. Såna dagar behövs mer..! :) Hum, och nu sitter jag här i mitt rum med tända ljus. Älskar doften! Påtal om ljus så köpte jag en jätte söt ljusgrej förut med hjärtan på och doftljus till det.. Och leopardmönstrat duschdraperi. Love it! Well, nu ska jag iaf tvätta bort sminket osv.. Haha ;)


Aww! =)

pink love


Klocka från Cocoo.se, hur jäkla snygg som helst! 345 kr, superbilligt.


godmorgon!

Det blev en liten sovmorgon idag! :) Vaknade runt 12 och nu ska jag hoppa in i duschen, får se om Elin hör av sig sen. Hon svarar inte på sms..

tjäna pengar på att ta emot mail


En hemsida där man kan tjäna lite pengar genom att ta emot mail. Ni användare tjänar pengar på att ta emot mail. Hur? Ni skapar ett konto och får då en värvningslänk som ni värvar vänner och bekanta med och tjänar poäng på alla de vänner som går med. Ni får betalt för varje ny medlem. När du är inloggad finner du en personlig inbjudningslänk som du lätt sprider till dina vänner. När en vän blir medlem genom länken och tar emot sitt första mail, tjänar du pengarna på att du bjudit in vännen. Mer information står på hemsidan!

tryck HÄR för att komma till hemsidan och bli medlem!


vi säger godnatt nu!

I morgon ska jag träffa världens bästa vän, Elin! ♥ Ska bli jätte roligt, det ser jag fram emot.. Så det blir nog lagom tid för att sova, eller vad tycker ni? =) Hehe.

Här får ni lite bilder på me and by babyboy:



Älskling fick köra med min gamla ljusrosa där det står "sexy".
Godnatt!


the bitch is sleeping

Jag kom precis hem för en liten stund sen, var en sväng på hemkompaniet och köpte en ögonmask! Jätte söt och rosa såklart! ;)



"The bitch is sleeping"
  29 ;- super billig och super söt!

new nails again


Det blev en enkel och vanlig manikyr!


15 januari

Hej snyggingar! ;)
Än så länge idag har det bara vart lugnt. Jag och älskling lagade mat tillsammans, sen efter det tog vi oss en skön promenad med deras hund. Mysigt!.. Och nu sitter jag här, men jag ska försöka slita mig här ifrån nu innan han blir galen på mig! haha.

sådär

Nu sticker jag iväg, godnatt!


kladdigt resultat! :

Just det jag glömde ju att visa det slarviga & kladdiga ;)


Det blev inte så bra som jag hade hoppats på :( haha. Det ser helt förskräcligt ut om jag ska vara ärlig! Men jag orkar inte göra om det idag och kommer nog inte orka det i morgon heller, så lat. Aja! Nu ska jag packa ner kläder, smink osv sen drar jag vidare hem till min älskling. Får vara med hans syster Isabelle sålänge tills han kommer hem från träningen! =) 


fika och sånt

Förut så åkte jag och min prins fram till stan en sväng för att jag skulle köpa solpuder och vaselin till mina vintertorra läppar. Vi hann även med en mysig fika på 3B! ♥

3B, jätte mysigt!


Jag älskar dig massor! ♥


hemma och håller på med detta:


MY NAILS!

stan

Nu drar jag iväg till stan en sväng, hörs sen!

godmorgon!

Godmorgon!
Inatt sov jag hemma hos min älskling, lika mysigt som vanligt. Det bästa var att han började kl 11.40 idag så jag åkte med han in till stan så släppte han av mig hemma, det kan bli lite långtråkigt att stanna kvar hemma hos honom själv ute på landet..! (Då menar jag helt ensam) Så nu är jag hemma, det är skönt! Kanske drar iväg till skolan sen på kunskapsverkstan. Fast jag vet inte riktigt än. Får se helt enkelt! :)


Jag just nu!

just nu

Rasmus ligger och sover och jag kollar lite här/tvn. Funderar på om jag ska pussa lite på honom så att han vaknar, eftersom att han har skola imorgon så är det ju inte så bra om han ligger och sover nu. Det är tur att han börjar sent imorgon! Haha ;)




moi and babe just nu!

super snygga klänningar!

Dessa sötnosar hittade jag här förut när jag kikade runt lite.





Åhh, jag vill ha nu nu nu nu..!
Från http://www.paulamyo.com/

godnatt!

Nej jag har inte badat i 3 timmar, haha! Jag har ätit kvällsmat, smörjat in mig, borstat tänderna osv. Nu ska jag gå ner och ta en nattcigg, känner att jag börjar bli lite trött.. Konstigt..?! Aja, godnatt! ♥


Jag just nu!


b a d a

Idag blev det en väldigt lång sovmorgon, vaknade klockan 4. Och nu börjar jag piggna till! Känns lite onödigt att jag inte ställde klockan i morse, för i morgon börjar ju skolan och jag börjar halv 10. Jag får väl kämpa mig upp imorgon! :) Nu ska jag hoppa i ett varmt bad!


lady gaga - monster




Don’t call me GaGa
I’ve never seen one like that before
Don’t look at me like that
You amaze me

He ate my heart
He a-a-ate my heart
(You little monster)

He ate my heart
He a-a-ate my heart out
(You amaze me)

Look at him
Look at me
That boy is bad
And honestly
He’s a wolf in disguise
But I can’t stop staring in those evil eyes

I asked my girlfriend if she’d seen you round before
She mumbled something while we got down on the floor baby
We might’ve fucked not really sure, don’t quite recall
But something tells me that I’ve seen him, yeah

That boy is a monster
M-M-M-Monster
That boy is a monster
M-M-M-Monster
That boy is a monster
Er-er-er-er

He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she’s hot as hell)

He licked his lips
Said to me
Girl you look good enough to eat
Put his arms around me
Said “Boy now get your paws right off me”

I asked my girlfriend if she’d seen you round before
She mumbled something while we got down on the floor baby
We might’ve fucked not really sure, don’t quite recall
But something tells me that I’ve seen him, yeah

That boy is a monster
M-M-M-Monster
That boy is a monster
M-M-M-Monster
That boy is a monster
Er-er-er-er

He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she’s hot as hell)

He ate my heart
He ate my heart
Instead he’s a monster in my bed

I wanna Just Dance
But he took me home instead
Uh oh! There was a monster in my bed
We french kissed on a subway train
He tore my clothes right off

He ate my heart the he ate my brain
Uh oh uh oh
(I love that girl)
(Wanna talk to her, she’s hot as hell)

That boy is a monster
M-m-m-monster
(Could I love him?)

That boy is a monster
M-m-m-monster
(Could I love him?)

That boy is a monster
M-m-m-monster
(Could I love him?)

That boy is a monster
Er-er-er-er


trööötttt

Nu är det dax för mig att få min sömn! Jag har tvättat från klockan 01.00-05.00.. Det behövdes ;) Godnatt ♥

bling bling

Det har vart en slappdag idag med Rasmus. Vi har inte vart ute ett skit idag förutom när jag har rökt. Har inte orkat eller haft lust till att fixa mig heller så jag ser ut som jag gör, haha! Har förresten skitont i min nagel, förut slog jag i den så hela nageln bara drogs upp till rymden typ, nej men nästan iaf..! Så nu "ilar" det i hela fingret.


haha f*n vad snygga vi är!

Sådär, nu har jag och babe duschat och ätit! =) Nu är det bara dax för nästa steg.. Fixa sig! Haha, jag orkar inte. Jag är verkligen sliten och efter med dagar/nätter. Jag sitter liksom uppe på nätterna och sover på dagarna? Lite jobbigt. Det ska ändras för snart börjar skolan också!

Såhär snygga va vi igår ;) haha

sexy lips

Nu ska jag äta sallad och duscha, så vi hörs antingen efteråt eller ikväll. =)

bildregn, ni gillar't ;)

Dom dagarna som jag inte har skrivit något här så har jag vart lite upptagen. Fast det kanske ni förstod! ;) I Torsdags va jag och Rasmus med Fredrik, vi gick hem till han och kollade på 2 filmer. Lite trevligt sådär. Sen åkte jag och älsk hem till honom!
Fredagen spenderades med Elin, Linus, älskling, Martin och Jonathan hemma hos Martin. Vi kollade på tv och spelade "Rappa Kalja". Haha =)

Torsdag:
Fredrik och Rasmus. Lilla Biffen också!

Älskling och jag

New nails

Filmen Good luck chuck


Fredag:
Elin min sötnos! <3

Linus och Jonathan

Älskling, haha

Spelet!

snart

Uppdaterar strax med bilder men först blir det frulle!


frukost 14:46

*Gäsp* Just nu ligger jag i sängen brevid min fina älskling som sover! Själv vaknade jag för en liten stund sen, och har bara suttit och kollat runt lite på olika bloggar. Men nu vill jag gå ner och äta frukost, sen fixa mig! Så jag får väcka Rasmus nu så han får lite mat i magen! :)


sömn tack!

Jävlar valka sömnproblem jag har, jag behöver sömn. Nu tack!
Somnar runt 6 på morgonen nästan jämt.. Usch! :(

Godnatt igen då, eller godmorgon nästan.


hoho mitt sega huvud

Fan vad jag suger på att uppdatera!
Idag blev det ju iaf en tripp till skövde med bästis. Jag hittade en jacka, eyeliner (svart med glitter) och en skön tröja. Sen när jag kom hem så kom Sandra hem till mig. Vi snackade lite oså, vi bjöd även över Elin hem till mig! =) Jätte trevligt. Och nu sitter jag här i min ensamhet, haha! Nej men jag är faktiskt barnvakt åt Evelina och Jonas!


Här ser ni en litenbit av tröjan jag köpte idag och mina naglar jag gjorde i förrgår.
Nu är det dax för att tvätta av sminket och hoppa i säng, är sjukt trött.
Godnatt!


Godmorgon (?)

Hinner inte skriva mer än att jag och Elin drar iväg till Skövde! Hörs sen när jag kommer hem, puss! =)

En bild på bästvän från i somras!

b ä s t a v ä n

Godmorgon eller något! ;)
Vaknade halv 4 idag, lyckat eller? Haha. Jag och min syster satt uppe hela natten, somnade typ vid 6.. Vi kollade på Paranormal Activity, oh fyfan.. Det va den äckligaste filmen jag har sett i hela mitt liv! Nog om det, nu har jag inte tid att tjata mer. Ska fram till stan med bästavän! ♥


syskonmys och nagelfix!

Idag har jag vart borta hos Sandra Samuelsson en sväng, åkte dit för att jag skulle hämta Rambo. Hennes hund som hon sålde idag. Tog med mig vovven och Rasmus ut till spåret vid donken och gick ca 40 minuter! Åh vad vi är duktiga =) Hehe. Efter det när vi va klara kom Figge dit och hämtade Rambo.. Sen åkte jag och min fina älskling hem till mig och mysade, vi har kollat på olika filmer på tv idag. Det har vart en mysig dag! Och just nu sitter jag med min syster och vi ska göra naglar, det är alltid kul.. Och kul att umgås med henne med för vi ses ju inte så ofta längre!

Jag just nu, har inte haft ork till att fixa mig idag!

Nu blir det frukost!

Nu är jag vaken, missade min tandläkartid idag också. Fan! Och igår kunde jag inte somna så jag somnade väl vid4-5 tiden, illa gorilla! ;) Nu ska jag ta med mig Rasmus ner och äta lite frukost för han sitter bara och äter godis.. :O


jag ska iaf ge det ett försök..

.. Men fågan är ju bara hur länge detta håller.. Igen! Haha, nej men bort med det negativa och hit med det positiva! ;)

Osv osv osv.. !
Mitt nyårslöfte kanske?


2 underbar år och mer ska det bli! ♥

Idag började vi våran dag med att åka ut till Rasmus släktingar där hans familj också va. Vi åkte pulka! Det va roligt fast kallt. Vi stannade ungefär i 1 timma. Kollade på deras får osv! ;) Efter det åkte vi hem och fixade oss.. Sen vidare ut och käka. Sen blev det SingStar hemma hos mig!
En jätte bra 2års dag. Love you!

Camilla, Jonas, Moa, Peter och Mathias

Simon och Mathilda

Mathilda, Simon och Jonas

Fåren, haha gulliga ju!

Våran lilla middag! =)


Min prins <3

SingStar ;)

Ännu mer bilder från nyår!



GOTT NYTT ÅR!



Jag, älskling och Linus

Jag och bästavän ♥

<3


2 år tillsammans

My pink bitch! <3

NatalieRasmus
2/1-08


Skriver mer när jag har vaknat igen, för nu måster jag verkligen sova! Jag har en underbar dag att se fram emot. Jag och Rasmus firar 2 år. Vi hörs när jag har vaknat. Godnatt sötisar!


nyårsbilder

Här kommer bilder från nyår! Va lite väl borta klockan 00.00 så det blev ingen bild där ifrån. Tror att Elin tog bild då, får vänta tills hon lägger in sina bilder! :) Ni får se bilderna i ordning, så här kommer ett bildregn:

Maten, (innan vi fixade oss).

Elin dukar och fixar! ♥

Rasmus, Linus och hompa!

Tacos, det gillar väl alla? ;)

Lina och hompa

Elin och Linus


Fest hos Angelica:

Anders

Jag, haha!

Folk

Skååååååååål!


Hemma hos Sofie (?):

Lina och Elin

Jag, lite dragen kanske..



Och här försvann lusten med att fota, haha nej jag skoja bara! ;) Får som sagt se med Elin om hon lägger upp några bilder från tolvslaget. Annars får ni nöja er med dom här! Iaf, nyår går nästan alltid snett i slutet av kvällen så vad hade jag egentligen förväntat mig? Det är löst nu. Vi drog på efterfest hos Angelica men jag stannade inte sålänge eftersom att det blev som det blev, haha :) Hoppas att ni hade en lika rolig nyår som jag hade, detta vill jag verkligen göra om varje dag! ♥ Om man skippar alla bråk då.. Hur var eran nyår förresten? =)

RSS 2.0