nyårsafton bitches!

Woho, fan vad jag är taggad! :D Har precis packat klart allt förutom skorna. Vi ska åka ut till Källby för jag fick låna min moster och hennes killes hus, hur snällt som helst! Tack tack tack tack gånger tusen. ♥ Det blir jag, Linus, Rasmus, Lina, Elin och Hompa. Vi ska käka tacos och ha svin kul, sen åker vi in till stan och festar hemma hos Angelica.. Sen ska vi va på torget 00.00! Vi hörs i morgon för jag har absolut inte tid med datorn med idag! Haha ;)


Gott Nytt År alla underbara människor! <3

Hey Yo!

Kom hem från stan för en liten stund sen! Köpte lite saker tills i morgon. Örhängen, ny nagelfil (ska göra egna gelénaglar i morgon), glitternagelack och hårnålar. Hittade dock inget halsband, ringar eller armband! :( Hatar Lidköping när det väl gäller shopping alltså. Nu har jag allt jag behöver iaf, får fixa ihop lite smycken här hemma fast det är tråkigt att ha sånt man redan använt! :P Haha. Hinner inte skriva mer nu, ska åka och handla mat tills i morgon! =)

avatar next

Nu drar jag och Rasmus för att möta upp Robin! Vi ska hämta ut våra biljetter till Avatar, den börjar klockan 6. Hoppas att den är så bra som alla säger och tror! ;)



hemma nu!

Så nu är jag hemma från en heldag på stan! Promenerade dit med Rasmus och lilla Tigra. Ungefär vid klckan 1 åkte han hem och fixa något så Sandra kom dit en sväng. Då blev det shopping! :) Det gillar vi! Aja, här ska ni få se lite bilder från det jag köpte idag :)


Lindex 149;-

Gina, kommer inte ihåg hur mycket den kosta.

Gina 99;-

Gina 99.50;-

Sko Svensson 400;-

morsning korsning!

Godmorgon snyggingar! :)
Nu har jag vaknat till liv, eller rättare sagt för en timme sen. Men jag är helt klar nu! Om en liten stund kommer dom hit med lilla Tigria. Elinor erbjöd sig att köra mig fram till stan fast jag vet inte.. Jag tror jag vill promenera, haha kan inte riktigt bestämma mig! Jag får se. :)

längtar tills i morgon!

Idag har det vart en slapp dag.
Förut åkte jag och Elin + pojkvännerna och köpte grejs till nyår, söta sugrör och såna "nyårs trumpeter". Vet inte riktigt vad dom heter! Haha. Iaf sen åkte jag och Rasmus till affären och köpte dipp+grönsaker. Helt okej dag! Ser fram emot dagen i morgon för då ska jag vara barnvakt åt min minsta kusin Tigra som också är mitt fadderbarn *stolt* ;). Jag hade tänkt att jag skulle ta med henne fram till stan och kolla lite, aaaaaah jag längtar! =)

Prinsessa - bild från dopet.

Vi hörs i morgon, puss. ♥


aaaaaaaw, hur gulligt är inte detta?

Såg detta när jag gick ner för att röka, aw! Hur gulligt är det inte då eller? 




Redan 5 år, det går så fort! LOVE YOU PRINSESSAN. ♥

gääääääsp

Fan vad trött jag är! Det är sjukt.
Just nu sitter jag här och kollar runt på lite bloggar och väntar på min älskling som kommer vilken minut som helst. Vi ska nog kolla på någon film och mysa! Det låter bra! :) Godnatt ♥

mer bilder från igår!


Elin och jag!


Tro mig hon är smart egentligen, haha! ;)

 
Grabbarna


Jag


Love you!


fick julklappar idag..

..Och dom va ifrån Siv-Britt, Fredrik och Milla. Tack!



Sött va?


min dag today

Idag åkte jag fram till stan igen efter en heldag i göteborg igår. Gah, jag fattar inte att jag orka! Va iallafall framme med bästavän. Hittade lite saker idag eftersom att nästan allt va stängt. Det blev 100 st lösnageltippar + nagelgelé och spray till det, 1 klänning, lösögonfransar och aceton! Orkar inte fota det just nu..Ovanligt? Haha. Kanske gör det om en stund.


tips för perfekt hy



1. Tänk på rengöringen

Morgon och kväll bör du rengöra huden med en mild ansiktsvätt – använd aldrig handtvål i ansiktet, då det torkar ut huden. Avsluta gärna med ett ansiktsvatten som drar ihop porerna.

2. Skydda dig mot solen

Solens strålar är starkast på sommaren, men du bör använda någon form att solskydd i ansiktet året om, även om solskyddsfaktorn kan vara lägre på hösten. Satsa på en dagkräm eller makeup med solskyddsfaktor så får du skyddet på köpet!

3. Lägg en mask
En gång i veckan är det en bra idé att lägga en ansiktsmask, så att huden får lite extra lyx. Du kan välja en mask som är anpassad just för din hud, vare sig den är torr eller fet.

4. Sov ordentligt
Sömn är lika viktigt för din hud som för resten av din kropp. Det är lätt att bli blek och glåmig om du sover dåligt, så se till att få dina åtta timmar varje natt.

5. Ta bort sminket
Att gå och lägga sig med sminket på är en av de största skönhetssynderna du kan göra dig skyldig till. Hur trött du än är tar det bara någon minut att tvätta av sminket – och det är det värt.

6. Återfukta, återfukta
Huden behöver fukt – särskilt i kallare väderlag. Var noggran med att smörja in ansiktet med fuktkräm på dagen och en fetare nattkräm på kvällen.

7. Akta dig för bakterier
Se till att byta ut dina makeup-produkter med jämna mellanrum, så att det inte samlas bakterier i sminket. "Våta" produkter som mascara, läppstift och foundation håller bara i några månader, medan "torra" produkter som ögonskugga och rouge håller längre. Se även till att rengöra dina sminkpenslar och borstar.

8. Undvik att klämma
Att klämma på finnarna kan göra dem infekterade och leda till ärr. Smörj istället in finnarna med en aknekräm som innehåller salicylsyra eller gå på en ansiktsbehandling där du kan få professionell portömning.

9. Ät varierat
Se till att få i dig mat med mycket olika vitaminer och antioxidanter, dessa är toppen för huden! Satsa framför allt på vitaminerna A, B, C och E, skriver Aftonbladet Kropp & Hälsa.

Taget härifrån

bilder från dagen idag i göteborg

Min dag idag får bli i bilder! Snodde Elins bilder
för jag har inte ens orkat lägga in mina. ^^ Så jävla lat!


Jag och älsklingen

Rasmus, jag och Linus

Pusspuss!

Elin och jag, bästavän!

Plånboken blev ju iallafall lite...... Lättare och mindre!

Det har vart en riktigt bra dag!


Jag har haft en jätte mysig dag idag. Först var jag ju hemma hos pappa som sagt och efter det vid halv 5 tiden åkte jag hem till min moster där alla andra va. Jag fick massa fina julklappar, jag kan ta bild på det i morgon kanske. Jag får se om jag har tid till det, ni ska få se lite bilder från julafon idag iaf! :)


Jag och pappa

hohoho, här kommer tomten!

Julklappsutdelning..

Tomten

Evelina kramar tomten! ^^



Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag! ♥

jag är hemma!

Detta får bli ett snabbt inlägg! Har lite brådis. ;)
Sov  hemma hos min älskling i natt och igårkväll åt vi lite julmat och julgodis hemma hos dom, hur mysigt som helst! Vi kollade på Wallander samtidigt också.
Imorse öppnade vi julklappar och av min prins fick jag en ring med ett hjärta, passande örhängen och en ask chocklad. Jag är jätte nöjd! ♥ Av Camilla och Peter fick jag ett "set" med nivea - rollon och dusch kräm. Fick även ett presentkort på 100 kr till biografen! Tack så jätte mycket! =)

Har precis kommit ur duschen, har lite smått bråttom. Ska vara hemma hos pappa klockan 1. Hörs kanske innan jag drar annars får ni ha en rikigt bra jul! :)




GOD JUL


andra avenyn och popcorn

Förut körde jag och Rasmus min syster + hennes kompisar till skara.. Och efter det tog vi oss en sväng förbi honom också! Jag gick ut på en promenad med Molly i snövädret, det är faktiskt mysigt fast kallt. =) Iaf, nu är vi hemma hos mig och ska kolla på Andra Avenyn här på datorn. Kollar ni på det? Själv älskar jag det, jag skulle kunna sitta i flera timmar och kolla dag in och dag ut, haha lite överdrivet men nästan! ;)


Ska göra lite popcorn nu också!

hann inte skriva förut

Men nu är jag hemma igen! Jag, Rasmus och Emelie åkte till gamla brandstationen förut för att dom två skulle vaccinera sig och efter det åkte vi hit hem till mig och käkade kina mat som mamma hade gjort, mums!
Sitter och pratar med Sandra lite på msn och vi skulle hitta på något om en liten stund, jag ska bara platta mitt hår oså först! =)





Mina och Sandras låtar, väcker många minnen!

en rolig liten snutt av filmen G


godmorgon snyggingar!

Sådär, nu har jag vaknat till liv! ;) Eller vaknade vid halv 12 typ. Rasmus ligger och kallar mig nörd helatiden bara för att jag sitter här så det är därför jag inte skriver så mycket och ofta! Kanske ni förstår? Well, idag var det sista dagen i skolan men man behövde inte gå dit. Så jag gick inte för man fick ingen frånvaro, vi skulle ändå bara fika! Nu ska jag fixa mig, får se om jag lyckas klämma in något inlägg när jag är klar, haha! ;)


toast med ost och skinka!


Nu är det dax för kvällsmat för mig och min älskling, han är jätte hungerig stackarn. ♥ Det blir toast, så jäkla gott!

åker till göteborg i helgen..

.. Med Elin, Linus och min älskling! Vi drar iväg på lördag klockan 8 ungefär, det ser jag faktiskt fram emot. Dom två kom hem till mig förut så pratade vi alla 4 om det och vi kom fram till att vi tar bilen på lördag och shoppar loss, grr!
JAG L-Ä-N-G-T-A-R. Måste köpa nyårs kläder!

Saker jag ska köpa (måste):
♥ Klänning
♥ Skor
♥ Smycken
♥ Strumpbyxor
♥ Plus lite smått och gott! ;)


Jag ugefär just nu, fast detta är en gammal bild!


vila i frid, brittany murphy. ♥


Hon var sjukt duktig..


följ mig här så missar du inget!



Följ gärna min blogg via bloglovin' istället, mycket enklare och du missar inte ett enda inlägg! Klicka på ikonen nedanför och börja följa redan idag.


(Du måste vara medlem för att kunna följa).


snow!

Hej, allt bra? Med mig är det inte alls så bra..  s-j-u-k. :(
Idag har det inte hänt mycket alls, gick upp vid halv 7 för jag hostade så himla mycket. Väntade på att klockan skulle bli lite efter 7 så jag kunde ringa till praktiken och säga till att jag va sjuk! Sen gick jag ner och la mig brevid Rasmus igen. Sen när han skulle till skolan så vaknade jag till igen.. Huh! Men som tur va så somnade jag om igen och vaknade vid 1 igen, det är as jobbigt att vara sjuk för jag sover så dåligt då, gör ni också det..? Iaf, sen gick jag ut med Molly på en promenad i det iskalla vädret, brr! Efter det hoppade jag in i en varm dusch! ;) Funderar på att åka in till stan i natt och sova där, sakar faktiskt min mjuka och sköna säng och allt. Haha =)


Sötnosen själv!

Och min älskling såklart. ♥


Tillbaka!



Lilla Molly efter en skön promenad =)

vad finns det att göra..?

Idag har jag vart hos tandläkaren och det gick väl bra. Hade tid 8.45 men som vanligt är dom sega! Iaf.. Efter besöket där borta åkte jag och mamma iväg och köpte baugetter. Jag köpta med en hem till min sovande älskling (Rasmus) Och nu sitter jag här hemma hos honom och väntar på att han ska vakna men han säger bara "snälla släck lampan" haha! Jag funderar på att gå ut och gå med lilla Molly på en sväng i snön, hörs sen!


Jag för någon/några veckor sen! Från "systers" blogg.

new blog

Bloggar lite här ist, känns skönt att byta namn lite oså! ;)
Min andra blogg: http://rasmushjerta.blogg.se/ - kolla gärna denna också, samma design än men jag ska byta denna efter jul. Har bara den sålänge! Upptaterar mer senare, puss! ♥


RSS 2.0