31 mars

Vilken seg dag!
Har tagit det lugnt hela dagen, känns rätt okej! Men nu ska jag hoppa in i duschen för min pappa kommer strax hit, sen efter det ska jag hem till Ida och fota hennes lägenhet. =)

no one can be perfect



you should be happy that you are you


dating in the dark nu - sen sova!

Just nu ligger jag i sängen och är verkligen jätte osocial mot min käre pojkvän, känner mig inte alls snäll så jag tänkte att vi skulle gå och borsta tänderna nu. Och efter det "Dating in the dark", Det är alltid lika spännande.. Man typ skämms när man kollar på programmet! Haha ;) Aja nog om det!


God natt!


bra dag!

*Gäsp*
Idag har det vart en toppen dag, verkligen! Först åkte jag ju fram till stan med mamma osv, sen efter det åkte jag fram till stan ännu en gång fast med min älskling! Det blev en snabb runda, sen va vi tvungna att åka hem till mig så jag kunde byta om + ringa Elin.. Efter det så körde Rasmus oss till dansen, vi tog oss en promenad tillbaka sen efteråt - HÄRLIGT OCH UNDERBART VÄDER =) Har världens träningsvärk i ryggen nu, man känner ju iaf att man har gjort något vettigt.. Haha!

Iaf, sen när vi kom hem efter dansen åkte jag och Elin till affären för att köpa ingridienser till soppan jag skulle fixa i ordning. Vi hjälptes åt att göra den och den blev super god!! Har vart med henne hela kvällen och vi har haft jätte kul! Suttit och skrattat i timmar känns det som. Sånt behövs, och alla skulle ha en sån vän som jag har! Love her!


vart en sväng på stan idag med

Idag gick jag upp vid klockan 10, sen åkte jag med mamma fram till stan där min moster var! =) Vi har gått och kikat lite i affärer och fikat. Jätte mysigt!
Detta fick jag med mig hem:


Sjal 129 :-


strumbyxor 79 :-


gårdagens shopping! :






fullt upp

Idag har jag inte hunnit uppdatera eftersom att jag knappt har vart hemma. I morse när jag vaknade åkte jag direkt fram till stan med min syster, sen när vi tog bussen hem vid halv 6 så hann vi bara springa in och packa kläder till dansen.. Sen när jag kom hem så blev det en lång duschen och efter det så kom min älskling hit, han ska även sova hos mig i natt! ♥

Old.. Emelie & jag!

Visar bilder på dagens köp i morgon
! God natt =)

haha detta är vad vi har roat oss med!










Nu är det dags för oss att gå ut i tvättstugan, vi har tvätt tid klockan 1! =)


har bakat med min syster - härlig söndag!







nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Hello!

Härligt att vakna upp till sommartid i morse! Fast det jobbiga är att jag vet inte riktigt vilken klockan som går rätt här i huset, alla går olika.. Det blir alltid sånt krångel, jag ska kolla på tvn och ställa alla klockor till rätta nu! =)


Har ni ställt fram klockan 1 timme? ♥


raggarbilar

Nu har jag pratat med Rasmus, och vi bestämde oss för att åka ut och "ströga" lite! Haha, nej men det är massor av raggarbilar i stan och vi tänkte åka ut och kolla lite. Det kan nog bli kul! :) Nu ska jag börja fixa i ordning mig lite för jag sitter i myskläder.

Liams 5års kalas:




Födelsedagsbarnet





Det var jätte trevligt på kalaset, hade dock lite för mycket mensvärk bara. Jag och Emelie åkte med mormor och morfar så dom kunde släppa av oss hemma, och direkt när vi kom hem så dansade vi zumba i ca 1 timma.. Härligt! =) Sen har jag duschat osv fast inte gjort mig i ordning. Ska göra det nu, för jag tänkte ringa Rasmus och kolla vad han gör!


fredag 26/3

Har precis dansat lite, tog ett 20 minuters pass. Skönt!
Nu ska jag och Rasmus ska kolla på "Alice in wonderland".. Hoppas att den är bra! =) Men först ska jag kolla om det finns popcorn här hemma. I morgon är det kalas för Liam klockan ett så det får bli sängen tidigt idag om jag ska komma upp, haha!


Hoppas att ni får en toppen fredag, för det har i alla fall jag haft
! ♥

wawawa

Det blev inte så att vi åkte i väg till Skara! Vi hade aldrig hunnit på en kvart. Jag visade honom Zumba-skivan (han tyckte det såg svårt ut, haha) och sen åkte vi och handlade, efter det kokade vi ägg! Så duktiga vi är :)


Mina andra skor

Hello! =)
Jag har vaknat lite olika tider i dag, först vaknade jag vid 10 tiden och sen somnade jag om och vaknade igen vid halv 3. Skönt att sova ut lite! Men nu har jag lite bråttom för jag ska åka med Rasmus till Skara, han ska hämta ett modem där. Så jag ska hinna göra mig klar på en kvart (!!)

Lägger in bild på mina andra skor jag köpte i går också:


Finns inga bekvämare skor än dom till sommaren! ♥
Vad tycker ni?

glömde helt bort videon..

På väg hem från skövde. Min syster är lätt road! Haha ;)

Nu måste jag verkligen sova, god natt!


Dagen i bilder:

I skolan.. Elin och Linus! =)


Nya skor, dom andra får ni se en annan dag

På väg till dansskolan för att kolla på när tjejerna dansade..

..Efter det åkte jag hem till min pappa. Och fick med mig detta hem! ♥ Happy happy.. Fick det av honom och Eva. Så jag har också dansat Idag fast hemma, love it! ;) Om ni aldrig har testat Zumba så tycker jag absolut att ni ska göra det.


hejsvej

Nu åker jag iväg till skolan och möter upp Elin, sen åker jag
 iväg till Skövde! Hörs sen när jag är hemma.


Godmorgon!

I natt har jag sovit jätte skönt, fast jag inte somnade så tidigt som jag ville. Gick och la mig vid 1 tiden ungefär! Men jag är pigg och utvilad =) Tror att det kommer bli skönt väder i dag, solen lyser in lite lite i rummet och fåglarna kvittrar! ♥ Aja, nu blir det morgon cigg, sen ska jag fixa mig!


Skövde i morgon!

Hann inte skriva förut innan jag gick ut! Men det blev i alla fall en långpromenad med Elin. Vi gick bort i från oss och runt stan, jätte mysigt - speciellt när det inte är så kallt ute. Nu ska jag bädda ner mig i sängen för att kolla på Andra avenyn och dejting in the dark (missade det igår). Imorgon väntar en bra dag! Först på morgonen ska jag åka och möta Elin på skolan ca kl 11 för att äta påskbord.. Haha! Sen efter det kommer mamma och hämtar mig och min syster vid ett, då drar vi till Skövde för att kolla efter skor! Underbart. =)

Elin-pelin! <3

Godnatt ♥

i can't stop loving you

Nu är jag klar och har ätit lite mat, kom hem för en bra stund sen men min moster var här så jag satt lite nere mer dom. OCH gud vad lilla Tigra har blivit mammig. Jag tog henne och gick iväg fort men icke, hon börja gråta då och ville tillbaka till Elinor.. Skitunge! ♥ Aja, Nu ska jag testa halstabletterna mamma köpte till mig, har inte ätit dom här tidigare för jag brukar alltid köpa fishermans friend. Men jag tror att dom är super goda för dom "mjuka" läkerol halstabletterna är gudomliga.


done!

Sådär! Nu känner jag mig levande igen. ;)
Ska bara smörja in mig, klä på mig snabbt och blåsa håret, sen ska jag följa med Ida på en promenad till affären. Hon skulle tydligen baka, haha. Aja vi hörs sen när jag är hemma igen!

tiden går såååå fort!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Liams födelsedag!

Grattis älskade lilla kusin på din 5 års dag.


Förkyld!

*hostHello! *host*
Igår bröt förkyningen ut så jag låg hemma hela dagen och snorade, hosta och hade feber! Fast sen på kvällen ringde Rasmus mig och tyckte att jag behövde komma ut en sväng.. Och då följde jag med han och hans pappa till Idrottenshus för att kolla på Mathilda när hon spelade handboll. Dom vann stort och hon är jätte duktig! Sov nästan hela dagen igår annars så ingenting vettigt blev gjort. Men nu ska jag ta mig en skön dusch och bli en människa igen! =)


shake t-t-the ass!

Idag var det skola som vanligt, inget intressant kanske! ;)
Har legat i sängen ända sedan jag kom hem från skolan.. Mår piss åt h*lvete just nu, börjar bli sjuk igen?! Jag tog precis 2 Ipren + nässpray. Varför just jag? Usch. Aja, skulle egentligen dansat idag men mamma tyckte inte det var en så bra idé, för det blir ju bara värre då. Men jag åker med Elin bort till Helenes dansskola och kollar på när hon shakar ass=)


drömdejten - peta i näsan

Haha, ja herregud!
Nu har jag suttit och skrattat tills jag börjat gråta! Min humor på maxad nivå..

Här har ni det roligaste klippet!: 

O-M-G... HAHAHAHA!


Just nu:


Efter Wipeout blir det Ballar av stål, söndagar är bra ibland faktiskt. Speciellt när det är bra på tv'n! Men först nu ska jag hoppa in i duschen, ska försöka duscha på 10 minuter.. Oh herrehud, det får vi se hur det går! ;)

det slutade med party igår

Igår blev det party hemma hos Sofie! Lina fyllde år,
hoppas att du fick en toppendag! =)









rosa ljuslyktor

Dessa söta fick Camilla av mig och Rasmus:


tjingeling!

Hello!
Nu är jag hemma. Jag och Rasmus åkte till skolan och åt våran frukost, tacos! Haha ;) Sen kollade vi runt lite på stan efter en present till hans mamma, vi hittade en sen! Men den får ni se senare.

Nu måste vi kila, hörs sen! ♥
Grattis på 40 års dagen Camilla =)

ska duscha nu

Idag gick jag upp vid halv 10 och fixade i ordning mig, sen blev det kina buffe på wok house med min fina moster + barn. ♥ Det blev även en sväng på stan. Sen vid 13.45 gick jag till skolan för att gå på kunskapsverkstan, jobbade lite med matten! Efter det kom min älskling och hämtade mig, och är med honom fortfarande. =)


Nu blir det duschen!

God natt! ♥

Kom precis hem för en liten stund sen, åkte hem till Sandra en sväng! Vi drack te och pratade lite gamla minnen. Jätte mysigt.. Och hur fint som helst i den nya lägenheten! =)

Nu ska jag hoppa in i duschen innan min fina prins kommer hem till mig, då ska vi kolla på Andra avenyn och Svenska Hollywoodfruar. God natt, vi hörs i morgon! ♥


lite bilder från veckan:

Mysig hemma kväll hos Ida med film + fruktsallad, sov även där!



En dag med underbara Elin!



En dag i skolan!




Wops!

Hade helt glömt bort att blogga, men jag har ju ändå ingen press på mig så! :) Lägger in lite bilder från dom senaste dagarna sen. Iaf, igår ringde chefen från östhagas-äldreboende till mig men jag satt på lektion då så jag ringde tillbaka till henne idag. Hon frågade mig om jag fortfarande var intresserad av att sommarjobba där och SJÄLVKART ÄR JAG DET! Trivs jätte bra där. Så nu har jag sommarjobb! =) Det blir nog hela sommaren som det lät men hon skulle höra av sig till mig när det börja närma sig. Detta blir mitt första sommarjobb någonsin, har varit för lat innan.. Men nu känner jag riktigt att jag vill för det är ju alltid kul med extra pengar, eller hur? ♥


Saknar den härliga personalen + dom äldre jätte mycket!


Middag hemma hos Ida nu!

Åkte aldrig till badhuset, det blev lite ont om tid! :) I stället har jag gjort i ordning mig oså. Ida ringde mig precis och ville bjuda mig och Rasmus på mat, vilken liten ängel hon är! ♥ Så vi ska kila dit om en liten stund, hon bor precis vid mig. Ska bara rulla några ciggaretter, hörs sen!


Jag just nu!


Godmorgon!

Sitter och funderar på om jag ska åka till badhuset och simma lite. Fast det känns lite onödigt när det stänger klockan 3, fast jag kommer ju ändå inte simma mer än 2 timmar.. Så jag får se! =)



Jag vill ha sommar!



you mean a lot to me

Hann inte skriva innan jag åkte förut men
här kommer 2 bilder från dagen iaf! =)


Underbara människa. ♥

Jag och mamma åkte iväg och kollade på min älskling när
han spelade match förut. Dom vann!


Lördag - 13 mars

Godmorgon! =)
Igår blev det fest hemma hos Viktoria. Mycket trevligt hela kvällen förutom att vissa bara blev för fulla och jobbiga. Själv drack jag bara 2 groggar, så jag va helt nykter med andra ord! :)


Nu blir det frulle och duschen!

- party tonight -

Sådär nu drar vi iväg på party! =)
Hörs i morgon, kameran är med! ♥


Hoppas ni får en trevlig fredag!


hörs sen!

Nu ska jag fixa mig, hörs sen!


hemma nu!

Det blev lite stressigt förut. Min moster kom och hämtade upp mig sen åkte vi iväg och käka, gick även en sväng på stan! Jätte mysigt och sååå skönt väder! =)

Detta fick jag med mig hem:


Tänkte ha den lila, ljus-rosa och vita på ögonen idag! Har alltid brunt/svart på ögenen. Får se om det blir snyggt! Vad tror ni? :)

God morgon!

Inatt har jag sovit jätte konstigt och vaknat flera gånger! Fast ena drömmen var hur härlig som helst.. Drömde att jag och min älskling var i Tunisien! ♥ Aww.. Längtar jätte mycket dit! Aja, just nu sitter jag och äter frukost. Ska börja fixa mig strax! :)


home!

Så nu är jag hemma igen!
Det va skönt att dansa men det kändes att jag inte har gjort det på ett bra tag.. Och att jag röker + ansträngnings-astma va ju inte direkt klippet. Ska försöka dra ner med rökningen lite och sen tillslut kanske jag slutar (hoppas jag), jag har inte klarat det förut.. Det är så svårt! Aja, nu ska jag duscha! =)


nu - zumba!

Nu ska jag och Elin promenera iväg till dansskolan i det underbara vändret. :) ♥


Hörs sen!

hahahaha, usch!!

Min pojkvän skickade den här till mig förut, så sjuk humor! HAHA ;)


ny tid till naglarna!

Hello!
Provet gick nog bra idag, skrev 2 ½ sida så.. Och hon sa att det såg bra ut! =) Efter så blev det stan en snabbis med Sandra och Elin, Vi kollade lite på Åhlens. Jag bokade även tid till mina naglar, fick tid i morgon klockan 4! Ska fylla på dom för det ser förjävligt ut just nu, naglarna har växt jätte fort under! Aja, ikväll blir det Zumba också, Elin hänger med! :)

Har verkligen saknat det! 


hold tight

 





ska upp tidigt..

.. Så det är lika bra att hoppa i säng nu!
Jag har kollat på Andra Avenyn nu precis och det är SÅ bra, i love it. Följer ni också det? I morgon är det prov som väntar i skolan. Får hoppas att det går bra! Har vanligtvis bara skola måndagar och tisdagar men denna veckan har jag vart där dom dagarna jag ska och idag + den i morgon då! Haha ;) Nog om det!

Saknar Östbyskolan grovt mycket.. ♥

Goodnight!

nya armband!

Hej mina vänner!
Jag vet att jag är dålig på att uppdatera.. Det har vart så bra väder och mycket att göra, så jag har inte "haft tid" till att skriva. Men idag har jag iaf fixat mig en praktikplats på ett dagis, det verkar lite lamt men det får vi se! Sen blev det även en liten sväng ner på stan efteråt med och jag hittade lite armband.
- Grr, big love!:



i'm in!

Jag är med och tävla om
tandblekning från easewhite.se hos eswalander.se!


♥ ♥ ♥


godnatt sweetie!

Ska strax gå och lägga mig, känns skönt att vara trött "tidigt". Ska träffa Sandra en sväng i morgon också fast det blir nog på eftermiddagen någon gång skulle jag kunna tro. Aja, Godnatt =)


Just nu:

Min fina prins

3 - 1 till Villa! Nu kommer mamma komma hem och skina som en sol! ;)


jason derülo - in my head







i'm here again

Galet vad skönt det var att simma! =) Det ska jag göra oftare. Åkte dit med Elin som sagt och simmade fleeera längder sen avbröt vi för att leka lite, haha ;) Sen simmade vi några längder till, känns verkligen nu efter och det känns bra! Sen bastade vi och promenerade hem igen i kylan, väskan va ju inte speciellt lätt eftersom att jag hade 2 stora blöta handdukar i den.. Så nu fick jag ryggskott på köpet!


God morgon!

Under morgonen har jag hunnit ringa till min älskling så han kom upp till skolan, fast han kom hem till mig innan för han började 11.40 och hans buss in till stan gick vid 9. Sen när han åkte så packade jag en stor väska med badkläder osv, för jag och Elin ska åka och bada idag! =) Sitter och väntar på henne.. Hon är så seg, haha!


My best friend.


god natt

Hello!
Idag har jag vart med min söta kusin Sanna, hade inte träffat henne på hur länge som helst innan idag! Så det var verkligen uppskattat. ♥ Iaf, vi drog fram till stan i det soliga vädret, vi köpte till och med solglasögon! ;) Sen drog vi vidare hem till mig och sen följde jag henne halva vägen hem. Låter kanske som vi träffades i 5 minuter? Men nej då vi va allt i ett par timmar. Haha =)


Jag förut innan jag duschade!

Nu ska jag sova, ska upp klockan 8 i morgon. God natt

7 - 14 augusti!

Bokat!
Åker med Rasmus + familj och ca 30 pers till. Det ska bli sååå kul, längtar som en tok! =) Det blir Tunisien i en vecka.


Resultatet av mina naglar!



= NÖJD!


1 Mars

God morgon! =)
Just nu sitter jag i skolan och tråkar.. Har haft 2 lektionen nu, fast den första fick jag gå ifrån en liten sväng till skolsyster så hon fick kolla min mage. Hon sa att det kan bero på att jag har mensvärk, min magkatarr, magsjuka som inte "bryter sig ut" och början till blindtarmsinflammation.. Får hoppas på det bästa, vill bara att det ska försvinna! Ska iaf göra mina naglar idag, sen ska jag nog bara hem och sova. Mår inte alls bra idag!

Bild från förut:

Hoppas ni har en bättre dag än jag idag!

imorgon kl 15.00 - nagelförlängning

Jag längtar tills i morgon klockan 3.. För då ska jag nämligen förlänga mina korta pojknaglar! Det kommer nog bli riktigt snyggt tror jag! =) Lägger in bilder i morgon för Sandra ska följa med mig så hon får ta kort.



Nu ska jag och Emelie kolla på Solsidan sen måste vi sova om vi ska orka upp till skolan i morgon. Godnatt!

Lite kort om Lördagen!

I lördags var det kalas hemma hos Rasmus för han och Mathilda! Det var jätte trevligt, god mat och trevliga människor. Sen fyllde även min vän Sandra 18 också, så jag och älskling åkte hem till henne en stund så hon fick sitt paket, jag hoppas att hon fick en jätte bra dag! ♥ Hon blev nöjd med presenten, det var bra. Vi stannade bara där en liten stund eftersom att dom skulle dricka och sen skulle dom vidare ut, och jag ville inte dricka och jag kommer inte ut på krogen än.. Haha, men i sommar då jäkar!! ;) Iaf, sen åkte vi hem till min älskling igen och där spenderade vi natten. (Internet fungerade inte där ute igår).


RSS 2.0